Tervetuloa 2016 -syntyneet tytöt!

Joukkue on aloittanut toimintansa syksyllä 2020 ja joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä n. 15 tyttöä ja ryhmän koko kasvaa koko ajan. Harjoittelemme yhtäaikaa 2015 ja 2016 -syntynteiden tyttöjen  kanssa jakautuen sopiviin pienryhmiin ikä ja taitotaso huomioiden. Kaikille löytyy sopiva ryhmä harrastaa, ja mukaan mahtuvat myös pienimmät futarit.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan jalkapalloa harjoituksiin erikseen sovittavan kokeilujakson ajaksi, katso tarkemmat tiedot kohdasta ilmoittaudu mukaan. Tarkistathan tapahtumien ajantasaiset tiedot allaolevasta tapahtumakalenterista ja ilmoita uudesta pelaajasta  joukkuenjohtajalle että haluaisitte tulla kokeilemaan.Tapahtumakalenteri

Maksut

Toimintamaksu maksetaan aina kolmen kuukauden jaksoissa talvipainotteisesti ja se sisältää seuran jäsenmaksun, harjoitukset sekä kaikki pelit ja suurimman osan turnauksista. Kauden 2022 toimintamaksu 2015 ja 2016-syntyneille on 141€/3kk.

Laskutus tapahtuu myClubin kautta neljässä osassa. Pelipassin hinta vuodelle 2022 on 9 euroa ja se sisältää vakuutuksen. Ohjeita tapaturman sattuessa löydät täältä.

Varusteet laskutetaan erikseen.


Lisätietoja:


Joukkueenjohtaja Atte Salminen, Tupst1516jojo@gmail.com

Vastuuvalmentaja (tulossa)

Seuran tyttökoordinaattori  (tulossa)


Sivuja päivitetty 20.2.2022