Tervetuloa perinteiselle kesäloman aloittavalle futisleirille kaikki 2011-17 syntyneet tytöt ja pojat, aiempaa futistaustaa ei tarvitse olla!


Ajankohta: 6.-10.6.2022 klo 9-13, ja iltapäiväkerho  ilmoittautuneille klo 13-16.

Ensimmäisenä leiripäivänä on hyvä saapua paikalle ajoissa, klo 8:45. Kokoontuminen päivittäin urheilukeskuksen tekonurmella. Päivittäin tarjoillaan lämmin lounas, joka kuuluu leirihintaan.

Muista ottaa mukaan vesipullo, oma pallo, säärisuojat, nappikset ja säähän sopivat vaatteet.

Iltapäivätoiminta (erikseen ilmoittautuneille): joka päivä klo 13-16, sisältää kevyen välipalan. Iltapäiväkerhon ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Kenelle: Kaikki 2011-17 -syntyneet tytöt ja pojat, ei tarvitse olla seuran jäsen eikä olla aiempaa futistaustaa. Leiriläiset jaetaan taitotason mukaan sopiviin ryhmiin, joten leiri sopii niin vasta aloittavalle futarille kuin jo kauemmin pelanneelle. Stadi Cupiin osallistuville tytöille on tarjolla leiri maanantaista keskiviikkoon.

Hinta ja maksuohjeet:

  •  120€ koko viikon leiri 6.-10.6.2022, mikäli samasta perheestä osallistuu useampi lapsi, kunkin osallistujan leirimaksu on 110€
  • 60€ iltapäiväkerho 6.-10.6.
  • Stadi Cupiin osallistuville tytöille on tarjolla kolmipäiväinen leiri 6.-8.6., hinta 70€. Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi lapsi, hinta 65€/osallistuja. Myös iltapäiväkerhon on mahdollista saada vain maanantaista keskiviikkoon, hinta 40€.
  • Kaikilla osallistujilla on oltava Palloliton pelipassi 2021. Jos osallistujalla ei ole ennestään Pelipassia, osallistumismaksun yhteydessä maksetaan lisäksi Pelipassimaksu 10€. Pelipassi sisältää vakuutuksen.
  • Mikäli leiri joudutaan koronarajoitusten vuoksi perumaan, jo maksetut rahat palautetaan täysimääräisinä.

Ilmoittautuminen: alla olevan linkin kautta MyClubissa. Ilmoittautumisesta ei tule erillistä hyväksyntää. Ilmoittautuminen suljetaan, kun leiri on täynnä.

Ohjaajat: Seuran koulutetut ohjaajat ja valmentajat

Lisätiedot: 

Tanja Kitinoja, seurasihteeri
puh. 041 319 9502, tanja@tups.fi

Anu Rytkönen, tyttökoordinaattori
puh. 040 840 1510, anu@tups.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.