TuPS Perhefutista ei järjestetä keväällä 2021 koronatilanteesta johtuen

Epävakaasta koronatilanteesta johtuen, perhefutista ei järjestetä myöskään keväällä 2021. Toivottavasti tilanne selkiytyy kevään aikana, ja pääsemme liikkumaan perheen pienimpien kanssa jälleen kesän jälkeen. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta.TuPSin perhefutis jatkuu myös keväällä 12.1. alkaen!

Tykätty perhefutis jatkuu myös keväällä 12.1. Hyökkälän koulun salissa 


sunnuntaisin klo 10-10.45.


Perhefutis on suunnattu 2-4 -vuotiaille lapsille, ja lapsen lisäksi harjoituksiin pääsee osallistumaan vanhempi tai joku muu lapsen läheinen aikuinen. Salissa liikumme paljain jaloin tai sisätossuilla. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivan varustuksen, vesipullon ja iloista mieltä.

Perhefutiksen koko kevätkausi 12.1.-5.4. sisältää 11 kertaa ja maksaa 100 €. Koulujen hiihtolomalla 16. ja 23.2. perhefutista ei ole. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, kysy tarvittaessa lisää, yhteystiedot alla.

Uudet ryhmään tulijat voivat kokeilla toimintaa 2 kertaa ennen päätöstä jatkosta (jos et koe toimintaa omaksesi, ilmoitathan poisjäännistä anu@tups.fi). Ilmoittautumisen yhteydessä saat suoraan ilmoittamaasi sähköpostiin laskun, jonka voit maksaa vasta kun päätät jatkaa ryhmässä. Aiemmin mukana olleille annamme 10€ alennuksen, valitse silloin suoraan aelennettu konkarihinta.Tervetuloa liikkumaan lapsen kanssa!


Ryhmän toiminnasta vastaa Anu Rytkönen, anu@tups.fi, 040 840 1510Kulku Hyökkälän koulun liikuntasaliin