Ilmoittaudu mukaan!

Haluaisitko olla yksi meistä? 

Mukaan harjoituksiin tarvitset urheiluun sopivan sään mukaisen vaatetuksen ja juomapullon. Jos sinulla on oma pallo, säärisuojat ja jalkapallokengät (koulun sisätreeneissä sisäpelikengät), niin otathan nämäkin mukaan. Harjoituksiin on hyvä ilmoittautua etukäteen jojolle tai vastuuvalmentajalle, yhteystiedot löydät joukkueen sivuilta. 

Tervetuloa kokeilemaan!


Uudelle pelaajalle

Jotta pääset ilmoittautumaan treeneihin mukaan ja seuraamaan joukkueen tiedotusta, liity joukkueen myClubiin sivun alalaidan napista "Rekisteröi uusi jäsentili". Jos sinulla ei ole vielä myClub-tiliä, tee ensin myClubiin tili huoltajan nimellä, täytä lapsen tiedot vasta pelaajan tietoja kysyttäessä ja valitse ryhmäksi haluamasi ryhmä.

Jos sinulla on jo myClub-tunnukset esimerkiksi jostain toisesta joukkueesta tai seurasta, kirjaudu ensin sisään myClubiin ja valitse sitten suoraan alla olevalta lomakkeelta "Rekisteröi uusi jäsentili" ja täytä lapsen tiedot ja valitse ryhmäksi haluamasi ryhmä.

Uudet pelaajat voivat kokeilla jalkapalloa TuPS:ssa erikseen sovittavan kokeiluajan maksutta. Huomaathan kuitenkin, että kokeilujakso ei sisällä vakuutusta seuran puolesta. Enemmän tietoa toimintamaksuista löydät joukkueiden sivuilta.

Jos jalkapallo tuntuu kokeilujaksolla mieluisalta ja haluat jatkaa lajin parissa, tule juttelemaan joukkueenjohtajan kanssa niin katsotaan yhdessä seuraavat toimenpiteet.