Tervetuloa T2014-joukkueen sivuille!

Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä n. 20 tyttöä ja ryhmän koko kasvaa koko ajan. Harjoittelemme yhtäaikaa 2015 ja 2016-syntynteiden tyttöjen  kanssa ja jakaudumme sopiviin pienryhmiin ikä ja taitotaso huomioiden. Näin kaikille löytyy varmasti sopiva ryhmä harrastaa, ja mukaan mahtuvat sekä vasta harrastuksen aloittavat että jo hetken aikaa pelanneet.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan jalkapalloa harjoituksiin erikseen sovittavan kokeilujakson ajaksi, katso tarkemmat tiedot kohdasta ilmoittaudu mukaan. Tarkistathan tapahtumien ajantasaiset tiedot allaolevasta tapahtumakalenterista ja ilmoita uudesta pelaajasta  joukkuenjohtajalle että haluaisitte tulla kokeilemaan.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tapahtumakalenteri

Maksut

Toimintamaksu maksetaan aina kolmen kuukauden jaksoissa talvipainotteisesti ja se sisältää seuran jäsenmaksun, harjoitukset sekä kaikki pelit ja suurimman osan turnauksista. Kauden 2022 toimintamaksu 2014-syntyneille on 141€/3kk.

Laskutus tapahtuu myClubin kautta neljässä osassa. Pelipassin hinta vuodelle 2022 on 9 euroa ja se sisältää vakuutuksen. Ohjeita tapaturman sattuessa löydät täältä.

Varusteet laskutetaan erikseen.

Lisätietoja:


Joukkueenjohtaja Jenni Kärkkäinen, tupst14jojo@gmail.com

Seuran tyttökoordinaattori (tulossa)

Sivuja päivitetty 20.2.2022