Tervetuloa P09 YJ-joukkueen sivuille!

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan jalkapalloa harjoituksiin erikseen sovittavan kokeilujakson ajaksi, katso tarkemmat tiedot kohdasta ilmoittaudu mukaan. Tarkistathan tapahtumien ajantasaiset tiedot allaolevasta tapahtumakalenterista ja ilmoita uudesta pelaajasta  joukkuenjohtajalle että haluaisitte tulla kokeilemaan.

Tapahtumakalenteri

Talven tekonurmivuoroilla on käytössä pakkasraja. Mikäli Forecan ”Tuntuu kuin” mukaan pakkasta on -14 tai enemmän, harjoitukset perutaan ja siitä tiedotetaan myClubin kautta.
http://www.foreca.fi/Finland/Tuusula

Maksut

Toimintamaksu maksetaan aina kolmen kuukauden jaksoissa talvipainotteisesti ja se sisältää harjoitukset sekä kaikki pelit ja suurimman osan turnauksista. Vuonna 2022 joukkueen toimintamaksu on TuPS:n pelaajille 189€/3kk ja KP-75:n pelaajille 150€/3kk. TuPS:n maksut sisältävät seuran jäsenmaksun, ja KP:n pelaajilta peritään toimintamaksun lisäksi erikseen seuran jäsenmaksu 120€/vuosi.

Laskutus tapahtuu myClubin kautta neljässä osassa. Pelipassin hinta vuodelle 2022 on 40€ ja se ei sisällä vielä vakuutusta. Pelaajat huolehtivat itse lisenssin ostamisesta, ja jokaisella pelaajalla on on oltava tapaturmavakuutus, joka kattaa kilpaurheilun. Vakuutuksellinen pelipassi maksaa 80€/vuosi. Ohjeita tapaturman sattuessa löydät täältä. 

Varusteet laskutetaan erikseen.

Lisätietoja:

Joukkueenjohtaja Kimmo Haatanen, 040 735 1761
kimmo.haatanen@gmail.com

Vastuuvalmentaja Roope Isopuro, 040 7044216
roope.isopuro@gmail.com


Sivuja päivitetty 20.2.2022