Tervetuloa P09 YJ-joukkueen sivuille!

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan jalkapalloa harjoituksiin erikseen sovittavan kokeilujakson ajaksi, katso tarkemmat tiedot kohdasta ilmoittaudu mukaan. Tarkistathan tapahtumien ajantasaiset tiedot allaolevasta tapahtumakalenterista ja ilmoita uudesta pelaajasta  joukkuenjohtajalle että haluaisitte tulla kokeilemaan.

Tapahtumakalenteri

Talven tekonurmivuoroilla on käytössä pakkasraja. Mikäli Forecan ”Tuntuu kuin” mukaan pakkasta on -14 tai enemmän, harjoitukset perutaan ja siitä tiedotetaan myClubin kautta.
http://www.foreca.fi/Finland/Tuusula

Maksut

Vuonna 2023 joukkueen toimintamaksu on noin 40€/kk. Toimintamaksu maksetaan kolmen kuukauden jaksoissa. Maksu kattaa harjoitukset sekä pelit ja suurimman osan turnauksista. Lisäksi seuran (TuPS tai KP-75) jäsenmaksu on 120€/vuosi. Laskutukset tapahtuvat myClubin kautta.

Pelipassin hinta vuodelle 2023 on 42€.  Palloliiton kautta otettava vakuutuksen sisältävä pelipassi maksaa 82€/vuosi. Vakuutus voi olla myös oma, jalkapalloharrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Pelaajat huolehtivat itse lisenssin ja vakuutuksen ostamisesta.

Varusteet laskutetaan erikseen.

Lisätietoja:

Joukkueenjohtaja Kimmo Haatanen, 040 735 1761
kimmo.haatanen@gmail.com

Vastuuvalmentaja Roope Isopuro, 040 7044216
roope.isopuro@gmail.comSivuja päivitetty 16.2.2023