TuPS yhdessä UEFAn ja Disneyn kanssa kannustamaan tyttöjä jalkapallon pariin

Mikä on UEFA Playmakers?

Seuramme on valittu mukaan toteuttamaan 5-7 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. UEFA Playmakers -ohjelman kautta TuPS haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku koko elämän kestävälle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta! 

UEFA Playmakers on 8-10 kerran harjoituskokonaisuus, jossa ryhmä kokoontuu Playmakers-harjoituksiin 1-2 kertaa viikossa.  Harjoituksissa opetellaan liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja sekä tietysti jalkapallon saloja lapsille tutun Frozenin hahmojen maailmassa.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Playmakers-toiminta on suunnattu 5-7 -vuotiaille tytöille, jotka eivät ole vielä mukana jalkapallotoiminnassa. Toimintaan osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa liikunta- tai jalkapallotaustaa.

Miten ohjelman sisältö eroaa normaalista jalkapallotoiminnasta?

Playmakers-harjoituskokonaisuus rakentuu Frozen 2-elokuvan ympärille. Kullakin harjoituskerralla käydään läpi elokuvan yksi kohtaus yhdistäen perinteistä tarinankerrontaa sekä toiminnallisuutta. Harjoituksissa luetaan pätkä tarinaa, ja harjoituskerran liikuntatehtävät ja jalkapalloharjoitteet liittyvät aina luettuun tarinan osaan. Yksi harjoituskerta kestää n. 45 minuuttia

Liikunnallisten tehtävien ohella jokaisella kerralla harjoitellaan myös sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista, tunteiden säätelyä ja vahvistetaan lasten itsetuntoa. Iloitsemme sekä omista että kaverin onnistumisista, kannustamme kaveria ja jokainen lapsi voi osallistua toimintaan omalla tasollaan. Toiminnasta saa muistoksi diplomin.

Milloin toiminta alkaa? Mitä toiminta maksaa?

Kevään toimintajakso järjestetään 20.4.-26.5. Jakso sisältää 6 harjoituskertaa sekä päätöstapahtuman. Harjoitukset ovat viimeistä kertaa lukuunottamatta keskiviikkoisin klo 17-17.45 Tuusulan kuplahallissa, osoite Kilpailukuja 11. Päätöstapahtuma on muita kertoja pidempi ja pidetään helatorstaina 26.5. klo 12.30-14. Päätöstapahtumassa osallistuneille jaetaan diplomit. Kevätjakson toiminta maksaa 30€, ensimmäisen kerran voi toimintaa kokeilla ja päättää sen jälkeen jatkaako ryhmässä. 

Kesän toimintajakso järjestetään leirimuotoisena TuPS:n kesäleirin yhteydessä ma-ke 6.-8.6. klo 9-13. Toiminta sisältää päivittäin lämpimän ruoan ja maksaa 70€. Halutessaan toimintaan voi yhdistää iltapäiväkerhon klo 13-16, hinta 40€ sisältäen välipalan.

Miten pääsee mukaan?

Ilmoittautuminen on avattu 31.3. ja mukaan mahtuu rajattu määrä ilmoittautuneita.

Kuulostaisiko kivalta lähteä Elsan ja Annan mukaan seikkailulle jalkapallomaailmaan? Klikkaa lapsesi mukaan alla olevasta ilmoittautumisesta.