Varusteet

Tuusulan Palloseuran varusteiden virallinen sopimustoimittaja on Stadium ja seuran varustemerkki on NIKE. Kaikki TuPSin logolla varustetut peliasusteet ja muut tuotteet on hankittava sopimustoimittajan, eli joukkueen varustevastaavan kautta. 

Joukkueet määrittelevät itse, kuinka usein varusteita tilaavat, alla linkit joukkueiden varustetilauslomakkeisiin. Kysy tarkemmat ohjeet varusteiden tilaamisesta ja maksamisesta omalta joukkueenjohtajaltasi tai varustevastaavalta.Lasten korttelipassivakuutetun pelaajan ohjeet loukkaantuessa:

Kaikki joukkueen pelaajat, ellei yksittäisen pelaajan kanssa ole toisin sovittu, on korttelipassivakuutettu. Korttelipassi otetaan pelaajalle sen jälkeen, kun ensimmäisen toimintamaksun maksu näkyy joukkueen tilillä. Maksuttomalla tutustumisjaksolla ei korttelipassivakuutus ole voimassa.

Ohjeita vahingon satuttua https://www.pvvahingonkasittely.fi/

Pähkinänkuoressa:

  • Ensimmäinen lääkärikäynti maksetaan aina ensin itse.
  • Aava Tuusula on meitä lähin sopimuslääkäriasema.
  • Ilmoita aina vahingosta, lievästäkin, mielellään jo treeneissä/pelissä valmentajalle tai jojolle. Jos loukkaantuminen tulee ilmi vasta kotona, ilmoita siitä jojolle sähköpostilla mahdollisimman pian.
  • Lääkärissä tulee käydä mahdollisimman pian vahingon satuttua, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä.
  • Vahinkoilmoitus tulee täyttää mahdollisimman pian ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen.
  • Jalkapallovahinkojen neuvonta ja tuki
    Puhelin (arkisin klo 8-20, viikonloppuisin klo 10-20): 06000 3990 (3,42 €/puhelu + pvm/mpm)

COVID-19 OHJEISTUS

Katso tästä linkistä seuran koronaohjeistus joukkueharjoitteluun ja noudata niitä!

TuPS seuraa aktiivisesti tilannetta ja ohjeita päivitetään aina tarvittaessa tups.fi -etusivulla sekä yksityiskohtaisemmin seuran sisällä seuraavilla viestintäkanavilla: myClub, sähköposti, WhatsApp. Suosittelemme myös seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita.