Uusille pelaajille

TUPS/KP-75 YJ P05 JOUKKUEESEEN MAHTUU VIELÄ PALJON UUSIA PELAAJIA, TERVETULOA MUKAAN!   Harjoituksiin ovat tervetulleita v. 2005 tai myöhemmin syntyneet pojat .Lisää pelaajia tarvitaan, joten kerro toiminnasta kaverillesikin ja tule paikan päälle! 

 

Uudelle pelaajalle:


Harjoituksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

Varusteiksi päälle sopiva liikuntavaatetus ja lenkkarit/ tai nappulakengät sekä säärisuojat, jos löytyy. Mukaan harjoituksiin on hyvä ottaa oma pallo (koko 4) sekä juomapullo.

Jos jalkapallo on teille uusi laji, voitte käydä kahden viikon ajan ilmaiseksi kokeilemassa,miltä jalkapallo harrastuksena tuntuu. Jos pelaaja jatkaa kahden viikon jälkeen, vasta sen jälkeen maksetaan joukkueelle toimintamaksua. Tarkemmat ohjeet kuukausimaksuista saatte tällöin joukkueenjohtajalta. Huomaa kuitenkin, että ennen ensimmäistä maksua lisenssi ja siihen kuuluva vakuutus ei ole voimassa. 

Jos olet harrastanut jalkapalloa aikaisemmin tai siirryt toisesta joukkueesta, kahden viikon kokeilujaksoa ei ole, vaan liityt suoraan mukaan joukkueeseen ja saat tiedon toimintamaksusta heti aloitettuasi.

- - - -

Jos jokin asia mietityttää, voit aina ottaa yhteyttä:  Joukkueenjohtajan yhteystiedot ovat Yhteystiedot-sivulla.

- - - -

Tervetuloa futaamaan!