TERVETULOA TUPSIN OMATOIMIHARJOITTELUSIVUSTOLLE!

Tarjoamme sinulle tällä sivustolla ikäryhmällesi suunnatut treenikokonaisuudet ja ohjeet omatoimiseen treenaamiseen. Sivustolle tuodaan treeniohjelmat vaiheittain vuoden joka kuukaudelle tammikuusta alkaen.

Sivuston rakenne on yksinkertainen: Valitse ensin oma ikäluokkasi tämän tekstin yläpuolelta. Sen takaa löydät taulukon, johon on listattu harjoituskokonaisuudet jaettuna 2 viikon jaksoihin. Harjoituskokonaisuuden alta löydät harjoitteet ohjevideoineen, jokainen harjoitus on siis tarkoitus toistaa vähintään 2 kertaa kahden viikon aikana. Voit itse valita missä järjestyksessä ja minä viikonpäivinä teet omatoimiset treenit. Taulukon alapuolelta löydät myös koko kuukauden harjoitteet pdf-muodossa, joka on helppo esim. tulostaa muistin tueksi. Pyri siihen, että viikon lopuksi olet saanut tehdyksi kaikki viikon harjoitukset. Tsemppiä!

Treeniohjelmat on laadittu ensi tilassa koronavirusepidemian aikaisen toiminnan tueksi ja laadukkaan omatoimisen treenaamisen varmistamiseksi joukkueille ja pelaajille. Ohjelmat on laadittu ikäkausien ja vuoden eri vaiheiden kehitystavoitteiden pohjalta ja ne soveltuvat epidemian hellitettyä hyödynnettäväksi myös joukkueiden toiminnan ollessa käynnissä joukkueharjoittelun ohella tapahtuvaan omatoimiseen treenaamiseen.

Hauskoja omatoimiharjoitteluhetkiä kaikille!