Tytöt futaa 20.11.2019

TuPS ja KP-75 järjestävät kaikille avoimen futistapahtuman 2008-14 syntyneille tuusulalaisille, keravalaisille ja miksei muidenkin lähialueiden tytöille. Tapahtumassa voit kokeilla futista erilaisten tehtävärastien muodossa, ilman mitään sitoutumista. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa, ja tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja ja lahjakortteja. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin kaikki jo joukkuetoiminnassa mukana olevat kuin uudetkin kokeilijat!

Tapahtuman järjestää Tuusulan Palloseura yhteistyössä Keravan Pallo 75:n kanssa.

Tapahtuma on myös Facebookissa ->

Futista tytöille

Vuosi 2018 oli tyttöjen toiminnan osalta Tuusulan Palloseurassa ainutlaatuinen, kun seuraan palkattiin ensimmäinen osa-aikainen hoitamaan ja edistämään nimenomaan tyttöjen olosuhteita ja toimintaa. Konkreettisina toimenpiteinä tästä nähtiin muun muuassa useampi vain tytöille suunnattu futistapahtuma sekä kokonainen Tyttöjen futisviikko toukokuussa. Lisäksi tyttöjen toiminta on näkynyt erityisen hyvin seuran sosiaalisen median kanavissa, mikä on varmasti lisännyt tietoisuutta futiksesta myös tyttöjen harrastuksena. Juuri näkyvyydestä TuPS saikin kiitosta Uudenmaan piiristä seurakehityshankkeessa, johon TuPS osallistui 2018. Hankeen päätavoitteena lisätä tyttöpelaajien määrää seurassa, ja tässä myös onnistuttiin. Jatkossa tavoitteena on vakiinnuttaa vuoden aikana koeponnistetut tapahtumat ja käytännöt.

Tuusulan Palloseurassa pelaa iso joukko innokkaita tyttöjä, ja kaikki futiksesta kiinnostuneet ovat aina tervetulleita toimintaan mukaan. Lisää joukkueiden toiminnasta löydät ikäluokkien omilta sivuilta. Seuran tyttövastaava Anu Rytkönen vastaa myös mielellään kaikkiin tyttöjen toimintaan liittyviin kysymyksiin, laita meiliä anu@tups.fi tai soita 0408401510. 


T11-14

T10 

T08-09

Tervetuloa harjoituksiin tutustumaan!